myrkdalen-portal

Velkommen til Leite


I Leite får du den lune hyttefølelsen sammen med det ukompliserte i en leilighet. Her kan du velge mellom attraktive leiligheter i størrelser som passer deg og din familie, enten det er to eller fire soverom. Byggene ligger i gangavstand til skiheisene og fasilitetene i Myrkdalen, med tur- og langrennsløyper rett utenfor døren.  

Leilighetene i Leite er planlagt med familien som utgangspunkt. Uansett størrelse er leilighetene praktisk utformet, med gode soverom og en stor sosial sone med kjøkken og stue. 
 

Pris

4 400 000 - 4 450 000

Soverom

3

BRA m2

72

Om leilighetene

Alle enheter i Leite er gjennomgående, med gode vindusflater med utsikt mot fjellene rundt og overbygde sør-østvendte balkonger med gode solforhold. Kvalitetene er typisk skandinavisk, med vekt på bærekraftige naturmaterialer i lyse og delikate toner.  

Det er trepanel som minner om drivved på tak og vegger, fliser i gang og bad og høytrykkslaminat på gulv. Alt er selvsagt av god kvalitet som tåler bruk.  

Om Myrkdalen

Myrkdalen Fjellandsby i Voss herad er Vestlandets største skisenter. Her er løyper i alle vanskelighetsgrader, fine barneområder, herlig off-piste terreng og langrennsløyper direkte fra sentrum. Omringet av fantastisk natur og varierte aktiviteter er dette en spennende helårsdestinasjon.  

Skisenter

450 m

Langrennsløyper

Ski inn - ski ut

Myrkdalen Hotel

450 m

Sentrum med butikker

500 m

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler

Flere prosjekter


Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate