myrkdalen-portal

Velkommen til Svoletunet II

Like vest for det svært populære Svoletunet-prosjektet lanserer vi nå to nye leilighetsbygg med totalt 20 leiligheter, tegnet i samme stil og av samme arkitektfirma, HLM Arkitektur.

Leilighetene i Svoletunet II er preget av moderne funksjonalitet og lyse, delikate materialvalg. Her tar vi fargene og nyansene fra naturen inn, i lyse familieleiligheter med skandinavisk interiør.

Svoletunet II er planlagt med unge familier i bakhodet. Med praktisk planløsning og nærhet til alpin- og langrennsløyper, lekeområde ute og gangavstand til fasilitetene i sentrum av Myrkdalen, er leilighetene tilpasset et yngre marked som ønsker sin første fritidsbolig.  


 

Pris

3 000 000

Soverom

2

Kvm.

41 - 42

Innflytting

Klar for innflytting

Visning

Kontakt megler

Om leilighetene

Utsikten mot det majestetiske Svolefjellet er en sentral del av de gjennomgående leilighetene i Svoletunet. Rammet inn av utstrakt bruk av trevirke og gode materialvalg i naturfarger, skaper det lune og moderne leiligheter.  

Bruk av skyvedører og gode vindusflater gir en fleksibel og praktisk planløsning, som føles romslig tross få kvadratmeter. De sør-østvendte balkongene utvider stuen på finværsdager. Her er det plass til å være sammen, men også plass til å trekke seg litt bort.  

Om Myrkdalen

Myrkdalen Fjellandsby i Voss herad er Vestlandets største skisenter. Her er løyper i alle vanskelighetsgrader, fine barneområder, herlig off-piste terreng og langrennsløyper direkte fra sentrum. Omringet av fantastisk natur og varierte aktiviteter er dette en spennende helårsdestinasjon.       

Skisenter

450 m

Langrennsløyper

Ski inn - ski ut

Myrkdalen Hotel

450 m

Sentrum med butikker

600 m

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler


Flere prosjekter

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate