myrkdalen-portal
Illustrasjon - Bygg A

Velkommen til Svoletunet


Leilighetene i Svoletunet er preget av moderne funksjonalitet og lyse, delikate materialvalg. Her tar vi fargene og nyansene fra naturen inn, i lyse familieleiligheter med skandinavisk interiør.

Svoletunet er planlagt med unge familier i bakhodet. Med praktisk planløsning og nærhet til alpin- og langrennsløyper, lekeområde ute og gangavstand til fasilitetene i sentrum av Myrkdalen, er leilighetene tilpasset et yngre marked som ønsker sin første fritidsbolig.  

Pris

Soverom

Kvm.

Om leilighetene

Utsikten mot det majestetiske Svolefjellet er en sentral del av de gjennomgående leilighetene i Svoletunet. Rammet inn av utstrakt bruk av trevirke og gode materialvalg i naturfarger, skaper det lune og moderne leiligheter.  

Bruk av skyvedører og gode vindusflater gir en fleksibel og praktisk planløsning, som føles romslig tross få kvadratmeter. De sør-østvendte balkongene utvider stuen på finværsdager. Her er det plass til å være sammen, men også plass til å trekke seg litt bort.  

Om Myrkdalen

Myrkdalen Fjellandsby i Voss herad er Vestlandets største skisenter. Her er løyper i alle vanskelighetsgrader, fine barneområder, herlig off-piste terreng og langrennsløyper direkte fra sentrum. Omringet av fantastisk natur og varierte aktiviteter er dette en spennende helårsdestinasjon.         

Skisenter

450 meter

Langrennsløyper

Ski inn - ski ut

Myrkdalen Hotel

450 m

Sentrum med butikker

600 m

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler

Flere prosjekter