myrkdalen-portal

Tre nye skitrekk under planlegging

I Myrkdalen faller det mer snø enn nesten noe annet sted i Europa – og midt i dette pudderparadiset utvider det familievennlige skisenteret løypenettet sitt.

Totalt tre nye skitrekk er planlagt i forbindelse med det nye hyttefeltet som er under prosjektering i Myrkdalen. Skisenteret har i dag 22 varierte løyper og 9 heiser, med alt fra familievennlige bakker, løyper i alle vanskelighetsgrader, parker til herlig off-piste terreng. Med de tre nye heisene i et nytt område, vil det bli totalt opp mot 30 løyper i alpinanlegget.  

Lett å la bilen stå

Med et nytt skiområde og nye skitrekk blir kapasiteten mye større og køutfordringer mindre. Dessuten blir det enkelt å la bilen stå under hele oppholdet i skibygden. To av de tre nye t-krokheisene vil ligge slik at de tar deg opp i passe høyde til å skli ned til stolheisen Storhaugekspressen, som er knyttet til resten av alpinanlegget.

Destinasjonen er allerede en yndet plass for skientusiaster, fra de aller minste som leker i barneområdet til de som liker velpreparerte løyper og urørt pudder. Nå blir mulighetene enda flere.  Myrkdalen er også det perfekte utgangspunkt for endeløse vandre og fjellskiturer i høyfjellet, samt langrenn i oppkjørt spor.  

Nye muligheter for topptur 

Når det tredje skitrekket er på plass, gir det tilgang til brattere terreng og nye muligheter for toppturer til snødekte fjell. Alle de tre heisene blir planlagt parallelt med etablering av nytt hyttefelt i Mørkves- og Skjervheimslia. Dermed kan både nye skogsløyper i nærhet til det nye hyttefeltet, blå, røde og svarte alpinbakker og nye områder for løssnøkjøring være på plass allerede til vintersesongen 2022.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate