myrkdalen-portal

Slik er de nøkkelferdige hyttene

De nye hyttetomtene i Hagamyra ligger flott til med gode solforhold, fantastisk utsikt og nærhet til skiløyper, turterreng og alpinanlegg. Og akkurat her skal 44 nøkkelferdige hytter bygges. Hyttene har høy teknisk standard, moderne preg og store vindusflater som gir deg en unik kontakt med naturen rundt.

Etter planen skal de første hyttene være innflyttingsklare sommeren 2022, og det er selvsagt lagt til rette for at du skal sette ditt eget preg på hytten din. Farger, material, belysning og kjøkkenløsning er noen av valgene du har for å få det som du ønsker i en av hyttetypene du kan velge mellom i det nye hyttefeltet i Myrkdalen.

Utsikt eller bedre plass? "Ja takk, begge deler"

De arkitekttegnede Vy-hyttene fra Leve Hytter er kjent for å bygge videre på norske byggetradisjoner, samtidig som både estetikk, kvalitet og praktiske løsninger blir lagt vekt på.

Vy med underetasje – for plassutnyttelse

Hytten Vy med underetasje er skapt for tomter i skrått terreng, og nettopp det å bygge i bratt terreng gir mulighet for både utsikt og god utnyttelse av tomten sitt areal.

Utsikt eller bedre plass? "Ja takk, begge deler!", er det mange som gjerne vil si -  og svaret kan da ligge i en hytte med underetasje. Akkurat som denne med store vindusflater som betyr mye naturlig lys inn og at en kommer tett på den vakre naturen i Myrkdalen.

Den utvendige kledningen er grov, stående panel, og på taket ligger det naturtorv. Vy-hytten er utstyrt med både balkong og terrasse samt to-lags energivindu. Inne vil det være beiset furupanel på alle vegger og i himling, og hardvoksbehandlet furugulv på kjøkken, stue og soverom. På bad og toalett, gang og i bod er det fliser med varmekabler på gulv. Vil du lese mer om utvendige og innvendige detaljer, kan du også sjekke ut levehytter.no

Hver av hyttemodellene blir levert med kjøkken- og baderomsinnredning. I tillegg er både stålpipe og peisovn inkludert.


Vy med hems – rom for fleksibilitet

Hems på hytten gir både mer plass og fleksibilitet, og denne Vy-hytten gir deg akkurat denne hemsen, som kan bety så mye. Har du først fått deg en hytte med hems, er det vanskelig å tenke seg en uten.

Denne hyttemodellen kommer med ulike planløsninger for å kunne ta høyde for dine behov. Og akkurat som Vy med skrått terreng er også Vy med hems utstyrt med grov, stående panel som utvendig kledning, naturtorv på taket, to-lags energivindu og terrasse. Inne er det beiset furupanel på alle vegger og i himlingen samt hardvoksbehandlet furugulv på kjøkken, stue og soverom. På bad, toalett, i gang og bod er det fliser med varmekabler på gulv.

Hver av hyttemodellene kommer med kjøkken - og baderomsinnredning. I tillegg er både stålpipe og peisovn inkludert.

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate