myrkdalen-portal

Velkommen til Hagamyra


I det nye hytte- og tomteområdet i Mørkveslia, 2,5 kilometer sør-vest fra Myrkdalen Hotel, ligger Hagamyra. Her er det planlagt totalt 44 tomter, vi lanserer nå bygge trinn 2. Da er i 30 av 44 tomter ute i markedet.

Det sørvendte området har solrike forhold, nydelig utsikt og nærhet til skiløyper, alpinanlegg og turterreng. Totalt tre nye skitrekk er planlagt parallelt med etablering av det nye hytte- og tomtefeltet. Heisene vil knytte sammen Mørkveslia med resten av skianlegget. På sikt vil Hagamyra altså få unike ski inn - ski ut fasiliteter.

Tomtene har byggeklausul med Leve Hytter, av typen Vy Nest. De arkitekttegnede hyttene er inspirert av gamle, norske byggetradisjoner og er skapt for tomter i skrånende terreng.

Pris ink. tomt, grunnmur og hytte

5 646 000 - 7 587 592

BRA kvm.

88 - 108

Tomteareal m²

271 - 436

Om hyttene

Vy-hyttene fra Leve Hytter er kjent for å bygge videre på norske byggetradisjoner, samtidig som både estetikk, kvalitet og praktiske løsninger blir lagt vekt på.

I Hagamyra kan du velge mellom Vy-hytter fra 76 - 121 kvm med tre eller fire soverom. Alle hyttene holder en høy teknisk standard og har et moderne preg, med karakteristiske store vindusflater og takutstikk.

Siste nyttTa kontakt med Meglere og bli med på visning i Leve Hytters visningshytte, som ligger vakkert til i Hagamyra.

Velkommen!

Om Myrkdalen

Myrkdalen Fjellandsby i Voss herad er Vestlandets mest komplette skisenter. Her er løyper i alle vanskelighetsgrader, fine barneområder, herlig off-piste terreng og langrennsløyper direkte fra sentrum. Omringet av fantastisk natur og varierte aktiviteter er dette en spennende helårsdestinasjon.

youtube_video_preview

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler


Flere prosjekter

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate