myrkdalen-portal
  • Ilustrasjon Vy-hytte med underetasje
  • Utsikt fra tomtene i Hagamyra

Velkommen til Hagamyra


I det nye hytte- og tomteområdet i Mørkveslia, 2,5 kilometer sør-vest fra Myrkdalen Hotel, ligger Hagamyra. Her er det planlagt totalt 44 tomter, og i første byggetrinn er 16 lagt ut for salg.

Det sørvendte området har solrike forhold, nydelig utsikt og nærhet til skiløyper, alpinanlegg og turterreng. Totalt tre nye skitrekk er planlagt parallelt med etablering av det nye hytte- og tomtefeltet. Heisene vil knytte sammen Mørkveslia med resten av skianlegget. På sikt vil Hagamyra altså få unike ski inn - ski ut fasiliteter.

Tomtene har byggeklausul med Leve Hytter, av typen Vy Nest. De arkitekttegnede hyttene er inspirert av gamle, norske byggetradisjoner og er skapt for tomter i skrånende terreng.

Pris ink. tomt, grunnmur og hytte

5 424 000 - 6 148 000

BRA kvm.

88

Tomteareal m²

271 - 436

Om hyttene

Vy-hyttene fra Leve Hytter er kjent for å bygge videre på norske byggetradisjoner, samtidig som både estetikk, kvalitet og praktiske løsninger blir lagt vekt på.

I Hagamyra kan du velge mellom Vy-hytter fra 76 - 121 kvm med tre eller fire soverom. Alle hyttene holder en høy teknisk standard og har et moderne preg, med karakteristiske store vindusflater og takutstikk.

Siste nytt

Kontakt oss for visning

Møt meglerene våre på salgskontor på Myrkdalen Hotel hver lørdag fra kl. 12.00 - 16.00 

Om Myrkdalen

Myrkdalen Fjellandsby i Voss herad er Vestlandets største skisenter. Her er løyper i alle vanskelighetsgrader, fine barneområder, herlig off-piste terreng og langrennsløyper direkte fra sentrum. Omringet av fantastisk natur og varierte aktiviteter er dette en spennende helårsdestinasjon.

vimeo_video_preview

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler


Flere prosjekter

  • Svoletunet II

  • Nye sentrumsbygg

  • Hagamyra

  • Tomter i Myrkdalen

Powered by Plyo - Visuals by 3D Estate