myrkdalen-portal

Velkommen til Sendo & Skabotn


Sendo og Skabotn ligger så sentralt i Myrkdalen som en kan komme med ski inn – ski ut tilkomst til både skiheiser og langrennsløyper. Leilighetene kommer i ulike størrelser, men felles for alle er den høye standarden. Her får du en innflyttingsklare fritidsboliger med lune farger og delikate materialer.  

Med leilighet i hjerte av Myrkdalen har du alt det Vestlandets mest komplette skidestinasjon har å by på innen rekkevidde. I tillegg til skiløyper på vinteren og turstier og sykkelløyper på sommeren, flere restauranter, barer, sportsbutikker og kaféer ligger bare ett steinkast unna. Her er det enkelt å koble av!  


Pris (NOK)

3 850 000 - 8 450 000

Soverom

2 - 3

Kvm.

45 - 113

Innflytting

Q4 2024

Visning

Kontakt megler

Om leilighetene

Uavhengig størrelse, får du i Sendo og Skabotn leiligheter preget av eksklusive materialer og praktisk utforming. Du merker det så fort du går inn i bygget. Vegg i vegg med den fine entréen er en eksklusivt utformet skibod med egne skap til hver leilighet.  

Leilighetene er gjennomført fra a til å og det lille ekstra finner en i detaljene. Inne gir de store vindusflatene godt lys og balkongene eller markterrassene inviterer til å nyte kaffen i sola. Interiøret er typisk skandinavisk med lune farger, slik at du kan få den gode hyttefølelsen.  

Prikken over i'en får en i toppetasjen. Leilighetene der kommer med en herlig takhøyde over den sosiale sonen og hems med plass til loftstue og ekstra soveplass. Det største leilighetene byr også på mastersuite med inngang til ekstra bad og sauna fra soverommet.  

Om Myrkdalen

Myrkdalen Fjellandsby i Voss herad er Vestlandets mest komplette skisenter. Her er løyper i alle vanskelighetsgrader, fine barneområder, herlig off-piste terreng og langrennsløyper direkte fra sentrum. Omringet av fantastisk natur og varierte aktiviteter er dette en spennende helårsdestinasjon.

Avstand skiheis

Ski inn - Ski out

Skiløype

10 m

Myrkdalen Hotel

10 m

Sportsbutikk

50 m

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler


Flere prosjekter

Personvern Copyright © 2022

Powered by Plyo - Visuals by Rift