myrkdalen-portal

Velkommen til Svoletunet


Leilighetene i Svoletunet er preget av moderne funksjonalitet og lyse, delikate materialvalg. Her tar vi fargene og nyansene fra naturen inn, i lyse familieleiligheter med skandinavisk interiør.

Svoletunet er planlagt med unge familier i bakhodet. Med praktisk planløsning og nærhet til alpin- og langrennsløyper, lekeområde ute og gangavstand til fasilitetene i sentrum av Myrkdalen, er leilighetene tilpasset et yngre marked som ønsker sin første fritidsbolig.  

Salgsstart Svoletunet A (trinn 2) - 27. desember kl. 12.00

Pris

2 600 000 - 3 200 000

Soverom

2 - 3

Kvm.

42 - 49

Om leilighetene

Utsikten mot det majestetiske Svolefjellet er en sentral del av de gjennomgående leilighetene i Svoletunet. Rammet inn av utstrakt bruk av trevirke og gode materialvalg i naturfarger, skaper det lune og moderne leiligheter.  

Bruk av skyvedører og gode vindusflater gir en fleksibel og praktisk planløsning, som føles romslig tross få kvadratmeter. De sør-østvendte balkongene utvider stuen på finværsdager. Her er det plass til å være sammen, men også plass til å trekke seg litt bort.  

Om Myrkdalen

Myrkdalen Fjellandsby i Voss herad er Vestlandets største skisenter. Her er løyper i alle vanskelighetsgrader, fine barneområder, herlig off-piste terreng og langrennsløyper direkte fra sentrum. Omringet av fantastisk natur og varierte aktiviteter er dette en spennende helårsdestinasjon.         

Skisenter

450 meter

Langrennsløyper

Ski inn - ski ut

Myrkdalen Hotel

450 m

Sentrum med butikker

600 m

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt megler

Flere prosjekter